Bli vårklar!

Våren kommer – vi lover! Selv om landet er nedstengt, går vi lysere tider i møte og nærmer oss 17. mai. Kom innom Lord & Lady Frisørsalong Stavern og føl deg litt freshere, enten du er en trofast kriger på hjemmekontor eller er en av de som er ute i felten. Vi lover å ta godt vare på deg, og gi deg et lite avbrekk.

Når du bestiller time, er du i tillegg med i trekningen av to Apple Watch til deg og en venn! Premien er en perfekt motivasjon når du skal ut på tur.

Bestill og gjennomfører en time innen 17. mai, og du er automatisk med i trekningen av to stk. Apple Watch til en samlet verdi av 12 000 kroner. Timen må bestilles på hjemmesiden eller gjennom appen Fixit Timebestilling.

I tillegg til hovedpremien, trekkes det også trøstepremier: 3 gavekort med en verdi på 1000 kroner per stykk, som kan brukes i vinnerens favorittsalong. Vinneren trekkes fra flere deltagende salonger.

 
Vi gleder oss til å se deg!

Vi er en trygg salong.

Klikk her for å lese kampanjevilkår og retningslinjer for personvern. Konkurransen arrangeres av Vitec Fixit Systemer AS, og vinnerne trekkes fra kunder i flere deltagende salonger. Du mottar kampanje-sms fra Lord & Lady Frisørsalong Stavern fordi det er registrert at du har et gyldig samtykke. Ønsker du ikke å motta SMS i fremtiden kan du melde deg av ved å redigere dine samtykker. På samme side kan du også lese vår personvernerklæring. Ønsker du innsyn i dine registrerte personopplysninger, eller ønsker du å få slettet din profil hos salongen, kan du be om dette ved å sende oss en e-post.

Kampanjevilkår og retningslinjer for personvern

Vitec Fixit Systemer AS leverer kommunikasjonsløsninger for frisør- og velværesalonger i Norge gjennom vår merkevare Fixit. Salonger med Fixit-teknologi tilbyr digital timebestilling på sine hjemmesider med Fixit Nettbestilling, i appen Fixit Timebestilling for iOS og Android, samt på Fixit.no. Det er Vitec Fixit Systemer AS som gjennom merkevaren Fixit administrerer kampanjen på vegne av deltagende salonger.

Vilkår for å delta i trekningen av premiene i kampanjen er at kunden har bestilt time hos en deltagende salong i perioden 14. april. 2021 til 17. mai 2021, og fullført bestilling før 17. mai. 2021. Timebestillingen må gjøres «digitalt» enten i Fixit Nettbestilling (på salongens hjemmeside), i appen Fixit Timebestilling eller på portalen Fixit.no. Hver kvittering for gjennomført behandling er å regne som et lodd i trekningen av premiene.

Vitec Fixit Systemer AS vil ikke dele dine personlige data med noen tredjepart som ikke er tilknyttet Vitec Fixit Systemer AS. Premiene har en totalverdi på 15 000 kroner, fordelt på to Apple Watches til en verdi av 6000 kroner per stykk (valgfri modell, dermed ikke nødvendigvis lik bildet som vises på denne siden), og tre salonggavekort verdt 1000 kroner som er akseptert som betalingsmiddel kun i den salongen som vinneren kjøpte sin behandling hos. Skatter og avgifter må påregnes i henhold til premiens verdi. Skatter og avgifter dekkes av vinneren. Vitec Fixit Systemer AS står ikke til ansvar for at skatter og avgifter betales av vinneren.

Trekningen av vinnere gjennomføres i løpet av mai 2021. Vinnerne kontaktes direkte, og premiene overrekkes etter nærmere avtale med vinnerne. Denne kampanjen er ikke sponset-, støttet-, administrert av eller på noen måte tilknyttet Facebook, Apple, Google eller Huawei.

Vitec Fixit Systemer AS forbeholder retten til å endre vilkårene for kampanjen når som helst og uten forvarsel.