Bli sommerklar og vinn reisegavekort!

Sommeren står for døren og er det en ting som gir oss en skikkelig god boost, så er det å møte den med en fresh, fin og fornyet følelse! Vi har ledig time og står klar til å gi deg en herlig behandling og smarte tips om gode sommerprodukter. Sammen med en god dose med ferieopplevelser blir sommeren komplett.

Bestiller du time hos ET Hårstudio nå er du med i trekningen av et reisegavekort med en verdi på kr 10 000,– og tre salong-gavekort på kr 1000,–.

For å kunne vinne et slikt gavekort må du bestille time og besøke salongen innen lørdag 2. juli. Bestilling av time må gjennomføres ved å trykke på knappen under eller gjennom vår Fixit-app. Hvert besøk regnes som ett lodd i trekningen.

Velkommen til salongen. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Klikk her for å lese kampanjevilkår og retningslinjer for personvern. Konkurransen arrangeres av Vitec Fixit Systemer AS, og vinnerne trekkes fra kunder i flere deltagende salonger. Du mottar kampanje-SMS fra ET Hårstudio fordi det er registrert at du har et gyldig samtykke. Ønsker du ikke å motta SMS i fremtiden kan du melde deg av ved å redigere dine samtykker. På samme side kan du også lese vår personvernerklæring. Ønsker du innsyn i dine registrerte personopplysninger, eller ønsker du å få slettet din profil hos salongen, kan du be om dette ved å sende oss en e-post.

Kampanjevilkår og retningslinjer for personvern

Vitec Fixit Systemer AS leverer kommunikasjonsløsninger for frisør- og velværesalonger i Norge gjennom vår merkevare Fixit. Salonger med Fixit-teknologi tilbyr digital timebestilling på sine hjemmesider med Fixit Nettbestilling, i appen Fixit Timebestilling for iOS, Android og Huawei, samt på Fixit.no. Det er Vitec Fixit Systemer AS som gjennom merkevaren Fixit administrerer kampanjen på vegne av deltagende salonger.

Vilkår for å delta i trekningen av premiene i kampanjen er at kunden har bestilt time hos en deltagende salong i perioden 1. juni. 2022 til 2. juli 2022. Timebestillingen må gjøres «digitalt» enten i Fixit Nettbestilling (på salongens hjemmeside), i appen Fixit Timebestilling eller på portalen Fixit.no. Hver kvittering for gjennomført behandling er å regne som et lodd i trekningen av premiene.

Vitec Fixit Systemer AS vil ikke dele dine personlige data med noen tredjepart som ikke er tilknyttet Vitec Fixit Systemer AS. Hovedpremien har en totalverdi på kr 10 000,–  I tillegg  deler vi ut 3 salonggavekort til en verdi av à kr 1000,– som er akseptert som betalingsmiddel kun i den salongen som vinneren kjøpte sin behandling hos. Skatter og avgifter må påregnes i henhold til premiens verdi. Skatter og avgifter dekkes av vinneren. Vitec Fixit Systemer AS står ikke til ansvar for at skatter og avgifter betales av vinneren.

Trekningen av vinnere gjennomføres i august 2022. Vinnerne kontaktes direkte, og premiene overrekkes etter nærmere avtale med vinnerne. Denne kampanjen er ikke sponset-, støttet-, administrert av eller på noen måte tilknyttet Facebook, Apple, Google eller Huawei.

Vitec Fixit Systemer AS forbeholder retten til å endre vilkårene for kampanjen når som helst og uten forvarsel.