La oss skjemme deg bort!

Bestill time og vær med i trekningen av gratis behandlinger for et helt år!

Mens høsten setter sitt inntog ute, inviterer vi deg til en hyggelig behandlingstime i rolige omgivelser inne. Alle kunder som bestiller en time og gjennomfører den hos ET Hårstudio innen 16. oktober er med i trekningen av behandlinger for et helt år! Den heldige vinneren kan selv velge behandlinger, eller produkter mens vi står for kostnaden! Premiens verdi er kr 10 000,–.

Vi trekker også tre heldige vinnere som hver får et gavekort med en verdi på kr 1 000,– til bruk i sin salong.

For å bli med i trekningen må du bestille timen digitalt på vår hjemmeside eller i appen Fixit Timebestilling.

Velkommen til salongen. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Vi er en trygg salong.

Klikk her for å lese kampanjevilkår og retningslinjer for personvern. Konkurransen arrangeres av Vitec Fixit Systemer AS, og vinnerne trekkes fra kunder i flere deltagende salonger. Du mottar kampanje-sms fra ET Hårstudio fordi det er registrert at du har et gyldig samtykke. Ønsker du ikke å motta SMS i fremtiden kan du melde deg av ved å redigere dine samtykker. På samme side kan du også lese vår personvernerklæring. Ønsker du innsyn i dine registrerte personopplysninger, eller ønsker du å få slettet din profil hos salongen, kan du be om dette ved å sende oss en e-post.

Kampanjevilkår og retningslinjer for personvern

Vitec Fixit Systemer AS leverer kommunikasjonsløsninger for frisør- og velværesalonger i Norge gjennom vår merkevare Fixit. Salonger med Fixit-teknologi tilbyr digital timebestilling på sine hjemmesider med Fixit Nettbestilling, i appen Fixit Timebestilling for iOS, Android og Huawei, samt på Fixit.no. Det er Vitec Fixit Systemer AS som gjennom merkevaren Fixit administrerer kampanjen på vegne av deltagende salonger.

Vilkår for å delta i trekningen av premiene i kampanjen er at kunden har bestilt time hos en deltagende salong i perioden 13. september 2021 til 16. oktober 2021, og fullført bestilling innen 16. oktober 2021. Timebestillingen må gjøres «digitalt» enten i Fixit Nettbestilling (på salongens hjemmeside), i appen Fixit Timebestilling eller på portalen Fixit.no. Hver kvittering for gjennomført behandling er å regne som et lodd i trekningen av premiene.

Vitec Fixit Systemer AS vil ikke dele dine personlige data med noen tredjepart som ikke er tilknyttet Vitec Fixit Systemer AS. Hovedpremien har en totalverdi på kr 10 000,– og de 3 gavekortene en verdi av kr 1 000,–, som er akseptert som betalingsmiddel kun i den salongen som vinneren kjøpte sin behandling hos. Skatter og avgifter må påregnes i henhold til premiens verdi. Skatter og avgifter dekkes av vinneren. Vitec Fixit Systemer AS står ikke til ansvar for at skatter og avgifter betales av vinneren.

Trekningen av vinnere gjennomføres i oktober 2021. Vinnerne kontaktes direkte, og premiene overrekkes etter nærmere avtale med vinnerne. Denne kampanjen er ikke sponset-, støttet-, administrert av eller på noen måte tilknyttet Facebook, Apple, Google eller Huawei.

Vitec Fixit Systemer AS forbeholder retten til å endre vilkårene for kampanjen når som helst og uten forvarsel.