Vi gjør deg klar for en fantastisk sommer:

Bestill time og vinn reisegavekort!

Endelig er sommeren her og vi ser frem til lyse og varme dager, og en avslappet ferie. Det er tid for å senke skuldrene, slappe av og sette av litt velvære-tid til deg selv. Vi har ledig time og står klar til å gi deg behandlinger og gode tips om hvordan du kan få en frisk start på sommerferien.

Bestiller du time hos ET Hårstudio nå er du med i trekningen av et reisegavekort på kr 10 000! Vi trekker også tre heldige vinnere som hver får et gavekort med en verdi på kr 1000 til bruk i salongen. Hvert besøk regnes som ett lodd i trekningen.

For å kunne vinne må du bestille time og besøke oss innen lørdag 6. juli. Timen må bestilles digitalt på vår hjemmeside eller i appen Fixit Timebestilling. Vinnerne trekkes fra flere deltagende salonger.

Velkommen til salongen. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Klikk her for å lese kampanjevilkår og retningslinjer for personvern. Konkurransen arrangeres av Vitec Fixit Systemer AS, og vinnerne trekkes fra kunder i flere deltagende salonger. Du mottar kampanje-SMS fra ET Hårstudio fordi det er registrert at du har et gyldig samtykke. Ønsker du ikke å motta SMS i fremtiden kan du melde deg av ved å redigere dine samtykker. På samme side kan du også lese vår personvernerklæring. Ønsker du innsyn i dine registrerte personopplysninger, eller ønsker du å få slettet din profil hos salongen, kan du be om dette ved å sende oss en e-post.

Kampanjevilkår og retningslinjer for personvern

Vitec Fixit Systemer AS leverer kommunikasjonsløsninger for frisør- og velværesalonger i Norge gjennom vår merkevare Fixit. Salonger med Fixit-teknologi tilbyr digital timebestilling på sine hjemmesider med Fixit Nettbestilling, i appen Fixit Timebestilling for iOS, Android og Huawei, samt på Fixit.no. Det er Vitec Fixit Systemer AS som gjennom merkevaren Fixit administrerer kampanjen på vegne av deltagende salonger.

Vilkår for å delta i trekningen av premiene i kampanjen er at kunden har bestilt time i perioden 11. juni til 6. juli, og gjennomført behandlingen hos en deltagende salong innen 6. juli 2024. Timebestillingen må gjøres «digitalt» enten i Fixit Nettbestilling (på salongens hjemmeside), i appen Fixit Timebestilling eller på portalen Fixit.no. Hver kvittering for gjennomført behandling er å regne som et lodd i trekningen av premiene.

Vitec Fixit Systemer AS vil ikke dele dine personlige data med noen tredjepart som ikke er tilknyttet Vitec Fixit Systemer AS. Hovedpremien er et reisegavekort med en verdi på kr 10 000,–. I tillegg deler vi ut 3 salonggavekort til en verdi av kr 1000,– som er akseptert som betalingsmiddel kun i den salongen som vinneren kjøpte sin behandling hos. Skatter og avgifter må påregnes i henhold til premiens verdi. Skatter og avgifter dekkes av vinneren. Vitec Fixit Systemer AS står ikke til ansvar for at skatter og avgifter betales av vinneren.

Trekningen av vinnere gjennomføres i august 2024. Vinnerne kontaktes direkte, og premiene overrekkes etter nærmere avtale med vinnerne. Denne kampanjen er ikke sponset-, støttet-, administrert av eller på noen måte tilknyttet Facebook, Apple, Google eller Huawei.

Vitec Fixit Systemer AS forbeholder retten til å endre vilkårene for kampanjen når som helst og uten forvarsel.