Nytt år, ny deg

Bestill time – vinn behandlinger for et helt år!

Velkommen 2021! Fjoråret var tøft, og derfor pangstarter vi med å ta enda bedre vare på deg og gi deg luksusen du fortjener. Hva med litt egenpleie og kvalitetstid? Bestill time hos ET Hårstudio og bli med i trekningen av behandlinger for et helt år!

Kriterier

Bestill og gjennomfører en time innen 20. februar, og du er automatisk med i trekningen av gratis behandlinger i din favorittsalong – i et helt år! Timen må bestilles på hjemmesiden eller gjennom appen Fixit Timebestilling.

I tillegg til hovedpremien, trekkes det også trøstepremier: 5 gavekort med en verdi på 1000 kroner per stykk, som kan brukes i vinnerens favorittsalong. Vinneren trekkes fra flere deltagende salonger. 

Vi gleder oss til å se deg!  

Vi er en trygg salong.

Klikk her for å lese kampanjevilkår og retningslinjer for personvern. Konkurransen arrangeres av Fixit, og vinnerne trekkes fra kunder i flere deltagende salonger. Du mottar kampanje-sms fra ET Hårstudio fordi det er fordi det er registrert at du har et gyldig samtykke. Ønsker du ikke å motta SMS i fremtiden kan du melde deg av ved å redigere dine samtykker. På samme side kan du også lese vår personvernerklæring. Ønsker du innsyn i dine registrerte personopplysninger, eller ønsker du å få slettet din profil hos salongen, kan du be om dette ved å sende oss en e-post.

Kampanjevilkår & Retningslinjer for personvern

Vitec Fixit Systemer AS leverer kommunikasjonsløsninger for frisør- og velværesalonger i Norge gjennom vår merkevare Fixit. Salonger med Fixit-teknologi tilbyr digital timebestilling på sine hjemmesider med Fixit Nettbestilling, i appen Fixit Timebestilling for iOS og Android, samt på Fixit.no. Det er Vitec Fixit Systemer AS som gjennom merkevaren Fixit administrerer kampanjen på vegne av deltagende salonger.

Vilkår for å delta i trekningen av premiene i kampanjen er at kunden har bestilt time hos en deltagende salong i perioden 20. jan. 2021 til 20. feb., og fullført bestilling før 20. feb. 2021. Timebestillingen må gjøres «digitalt» enten i Fixit Nettbestilling (på salongens hjemmeside), i appen Fixit Timebestilling eller på portalen fixit.no. Hver kvittering for gjennomført behandling er å regne som et lodd i trekningen av premiene.

Vitec Fixit Systemer AS vil ikke dele dine personlige data med noen tredjepart som ikke er tilknyttet Vitec Fixit Systemer AS. Premiene har en totalverdi på kr 15 000, fordelt på ett salonggavekort på 10 000 kroner, og fem salonggavekort verdt kr 1000 som er akseptert som betalingsmiddel kun i den salongen som vinneren kjøpte sin behandling hos. Skatter og avgifter må påregnes i henhold til premiens verdi. Skatter og avgifter dekkes av vinneren. Vitec Fixit Systemer AS står ikke til ansvar for at skatter og avgifter betales av vinneren.

Trekningen av vinnere gjennomføres i løpet av februar, 2021. Vinnerne kontaktes direkte, og premiene overrekkes etter nærmere avtale med vinnerne. Denne kampanjen er ikke sponset-, støttet-, administrert av eller på noen måte tilknyttet Facebook, Apple eller Google.

Vitec Fixit Systemer AS forbeholder retten til å endre vilkårene for kampanjen når som helst og uten forvarsel.