Gi julegaven som ingen vil bytte!

Kjøp personlige gavekort hos Marth Frisørsalong med mobilen

Et gavekort passer perfekt til den som har det meste og som fortjener litt luksus i hverdagen. Uansett alder. Du bestemmer beløpet og de kan velge om gaven skal benyttes på en ønsket behandling eller på herlige produkter.

Ønsker du en mest mulig digital julehandel i år? Det støtter vi! Våre digitale gavekort sendes via SMS, med personlig videohilsen. Du velger selv når mottakeren skal få gavekortet tilsendt, og han eller hun får deretter se din hilsen på en egen side! Du kjøper og sender digitale gavekort på vår hjemmeside eller med Fixit-appen.

Vi tilbyr også fysiske gavekort i vår salong, hvis du ønsker noe som kan legges under treet. Ta turen inn til oss, og vi hjelper deg gjerne. Ha en god førjulstid!

Se hvordan digitale gavekort fungerer i videoen:

Du mottar kampanje-sms fra Marth Frisørsalong fordi det er registrert at du har et gyldig samtykke. Ønsker du ikke å motta SMS i fremtiden kan du melde deg av ved å redigere dine samtykker. På samme side kan du også lese vår personvernerklæring. Ønsker du innsyn i dine registrerte personopplysninger, eller ønsker du å få slettet din profil hos salongen, kan du be om dette ved å sende oss en e-post.